ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ να εχετε μια ευχαριστη διαμονη φιλε/η επισκεπτη/τρια

ΠΡΟΣΟΧΗ!Η μουσικη εδω ΑΠΛΑ ειναι για σκοπους προβολης και ενημερωσης ΜΟΝΟ! Αν σας αρεσει καποιο album,αγοραστε το! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!
SupporCAUTION! The music here is for promotional purposes ONLY! If you like ANY album, buy it! Support THE ARTISTS!

West-News ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .

West-News  ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .
ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ-Καντε κλικ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.,Ειναι φιλοι μας ΟΛΑ ΤΑ νεα cd και ενημερωση μαζι.-ΟΛΆ ΔΩΡΕΑΝ-ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ. Δωρεάν ringtones Εφαρμογές για το κινητά τηλέφωνα, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ FREE download-ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ .


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ




Change Text Size Small Medium Large

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Ιερέας απείλησε ...με αφορισμό Αρχηγό Επιτελείου!

Φωτογραφία για Ιερέας απείλησε ...με αφορισμό Αρχηγό Επιτελείου!Το πόσο ισχυρές αντιστάσεις υπάρχουν σε κάθε προσπάθεια κλεισίματος έστω και ενός στρατοπέδου,είναι γνωστό.Οι τοπικές κοινωνίες αντιδρούν,οι τοπικοί βουλευτές πιέζουν,οι πολίτες διαμαρτύρονται,ειδικά όσοι έχουν καταστήματα που συντηρούνται από τις εξόδους στρατιωτών.

Όμως για απειλή…αφορισμού από ιερωμένο σε Αρχηγό δεν είχαμε ξανακούσει!

Όπως μαθαίνουμε ιερέας …απείλησε ακόμη και με αφορισμό τον Α/ΓΕΣ Κ.Ζιαζιά,επειδή έμαθε ότι η μονάδα …της ενορίας του πάει για λουκέτο!

Ο ιερέας προφανώς δεν γνωρίζει ότι ο Ζιαζιάς δεν έχει να φοβάται τέτοιες απειλές.Όχι μόνο επειδή πιστεύει βιαθειά,αλλά έχει και πάρα πολύ καλή σχέση με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Άκου…αφορισμός για κλείσιμο μονάδας! 

Ροζ σκάνδαλο με αρχηγό πολιτικού κόμματος, ξέσπασε στη Θεσσαλία

Φωτογραφία για Ροζ σκάνδαλο με αρχηγό πολιτικού κόμματος, ξέσπασε στη ΘεσσαλίαΣε κακές …περιπέτειες έχει μπλέξει πολιτικό πρόσωπο που είναι μάλιστα και αρχηγός κόμματος το οποίο παραλίγο να μπει στη Βουλή.

 Ο αρχηγός ωστόσο αποδεικνύεται …ατακτούλης, αφούφέρεται να διατηρεί ερωτική σχέση με μια κατά πολύ μικρότερή του γυναίκα.

Όλα ξεκίνησαν σε ένα χωριό της Θεσσαλίας. Ο αρχηγός του κόμματος παραθέριζε εκεί για τις καλοκαιρινές διακοπές, όταν ο έρωτας του χτύπησε την πόρτα. Ο ίδιος δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη γοητεία της νεαρής γυναίκας κι έτσι η σχέση τους συνεχίστηκε και τον χειμώνα. Μάλιστα, αυτό που τον τράβηξε και έπεσε στην αγκαλιά της «σειρήνας» ήταν το πνεύμα της.

Όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως ο ίδιος θα ήθελε, αφού η ερωμένη συνάντησε τη σύζυγο (είναι και κοντοχωριανές) και φαίνεται πως οι δύο γυναίκες τα βρήκαν μεταξύ τους.

Ο πολιτικός, λίγες μέρες μετά εγκατέλειψε τη συζυγική στέγη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Παρασκευή + 13” «Ήταν το πρόσωπο – έκπληξη των εκλογών και λίγο ακόμα ήθελε και θα ήταν στη Βουλή ως επικεφαλής εξαμελούς, τουλάχιστον, Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Ο άνθρωπος θα ξαναδοκιμάσει την τύχη του τον Ιούνιο και πολύ πιθανόν να τα καταφέρει από τη στιγμή δε που οι συγγενείς πολιτικά με εκείνον ομάδες τραβούν άλλο δρόμο είτε συνεργαζόμενες μεταξύ τους είτε επιστρέφοντας στον μητρικό πολιτικό χώρο».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ακολουθήστε μας στο twitter

ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΝΕΤ

wibiya widget

φφφφφφφ

24ores.enimerosi@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sign by Danasoft - Get Your Sign

OI ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ

Thumbnail 1 Thumbnail 2 Thumbnail 3