ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ να εχετε μια ευχαριστη διαμονη φιλε/η επισκεπτη/τρια

ΠΡΟΣΟΧΗ!Η μουσικη εδω ΑΠΛΑ ειναι για σκοπους προβολης και ενημερωσης ΜΟΝΟ! Αν σας αρεσει καποιο album,αγοραστε το! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!
SupporCAUTION! The music here is for promotional purposes ONLY! If you like ANY album, buy it! Support THE ARTISTS!

West-News ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .

West-News  ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .
ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ-Καντε κλικ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.,Ειναι φιλοι μας ΟΛΑ ΤΑ νεα cd και ενημερωση μαζι.-ΟΛΆ ΔΩΡΕΑΝ-ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ. Δωρεάν ringtones Εφαρμογές για το κινητά τηλέφωνα, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ FREE download-ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ .


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ




Change Text Size Small Medium Large

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Ποιοι κορυφαίοι του ΠΑΣΟΚ θα δώσουν τη μάχη των εκλογών


Δημοσιεύθηκε: 21/05/2012 1
Επιστρατεύονται τα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να δώσουν τη μάχη σε όλη την Ελλάδα, αφού πλέον δεν έχουν το προσωπικό άγχος της εκλογής, δεδομένου του ότι οι εκλογές της 17ης Ιουνίου θα γίνουν με λίστα κι όχι με σταυροδοσία.

Ανδρέας Λοβέρδος, Άννα Διαμαντοπούλου, Δημήτρης Ρέππας, Κώστας Σκανδαλίδης , Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και άλλοι θα ξεκινήσουν περιοδείες σε όλη τη χώρα προκειμένου να «ζεστάνουν» το ψυχρό κλίμα με τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που το έχουν εγκαταλείψει.

Πρώτος στόχος είναι το λεκανοπέδιο Αττικής. Εκεί τον πρώτο λόγο θα έχουν οι κ.κ. Ανδρέας Λοβέρδος και Κώστας Σκανδαλίδης, οι οποίοι εκλέχθηκαν πρώτοι στη Β' και Α' Αθηνών αντίστοιχα. Ο κ. Λοβέρδος θα αναλάβει το Νότιο Τομέα της Β' Αθηνών και τη Β' Πειραιώς. Ο κ. Σκανδαλίδης θα τρέξει την Α' Αθηνών, και το δυτικό κομμάτι της Β' Αθηνών.

Δεύτερον, θα δοθεί έμφαση στις μονοεδρικές όπου το ΠΑΣΟΚ τις έχασε. Εκεί κυκλικά θα τις επισκέπτονται όλον τον μήνα που μεσολαβεί μέχρι τις εκλογές διάφορα στελέχη, εκτός των υποψηφίων βουλευτών.

Τρίτος στόχος, είναι η Κεντρική Ελλάδα, όπου εκεί το ΠΑΣΟΚ είχε παραδοσιακούς ψηφοφόρους, κυρίως στον αγροτικό πληθυσμό και τους οποίους έχασε. Ο κ. Βενιζέλος είναι αποφασισμένος να περιοδεύσει ο ίδιος στους περισσότερους νομούς της χώρας, και ενδεχομένως θα επαναφέρει το «πράσινο λεωφορείο» με το οποίο είχε ταξιδεύσει ο Γ. Παπανδρέου σε όλη την επικράτεια το 2004, το 2007 και το 2009. Στο «λεωφορείο», οι επιβαίνοντες θα είναι στελέχη των περιφερειών, προβεβλημένα στελέχη και δημοσιογράφοι.

Ειδήσεις, επικαιρότητα από την Ελλάδα και τον κόσμο | Newsbomb.gr

Αποστέλλονται οι «λυπητερές» του υπουργείου Οικονομικών


Αν και υπηρεσιακή, έδωσε εντολή εντός των αμέσως επόμενων ημερών να ετοιμασθούν και να αποσταλούν προς τους υπόχρεους, όλα τα ειδοποιητήρια για την είσπραξη των προβλεπόμενων φόρων και εισφορών που έχουν καθυστερήσει.

Στόχος; Να συγκεντρωθούν στα δημόσια ταμεία που έχουν αδειάσει, κυριολεκτικά, ευρώ, για να πληρωθούν οι ανελαστικές υποχρεώσεις των αμέσως επόμενων εβδομάδων.


Ως γνωστόν, οι προηγούμενες κυβερνήσεις, για λόγους κυρίως που έχουν να κάνουν με την προεκλογική περίοδο του Μαΐου, απέφευγαν να στείλουν αυτά τα ειδοποιητήρια, για να μην …τρομάξουν τους φορολογούμενους – ψηφοφόρους.


Μόνο που εξαιτίας αυτής της τακτικής τα ταμεία στέγνωσαν, στην κυριολεξία και σήμερα τίθεται θέμα ακόμα και για την πληρωμή βασικών και ανελαστικών υποχρεώσεων του δημοσίου.


Γι αυτό και ο κ. Γιώργος Ζαννιάς, έδωσε εντολή να «φύγουν» το ταχύτερο δυνατό προς τους αποδέκτες τους τα ειδοποιητήρια. Αυτή τη στιγμή, τίθεται εν αμφιβόλλω η ύπαρξη περίπου 3,5 δις ευρώ που είχαν προϋπολογιστεί αλλά δεν συγκεντρώθηκαν ποτέ από τις εφορίες, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ή να κινδυνεύει να δημιουργηθεί (στην καλύτερη των περιπτώσεων) μια αντίστοιχη μαύρη τρύπα.


Αυτός τώρα είναι ο νέος εφιάλτης του υπουργείου Οικονομικών, το οποίο προσπαθεί μεν να την καλύψει με νέες εκδόσεις εντόκων γραμματίων, οι οποίες, ωστόσο, στην πορεία αποδεικνύονται ανεπαρκείς γι αυτόν τον σκοπό.


Και γι αυτό κρίθηκε σκόπιμη η είσπραξη των εν λόγω φόρων(ΕΤΑΚ. ΦΑΠ κλπ), έστω και παραμονές της εκλογικής διαδικασίας της 17ης Ιουνίου, με ό,τι κόστος κι αν συνεπάγεται κάτι τέτοιο, ενόψει της κάλπης που θα στηθεί εκείνη την ημέρας και θα είναι η κρισιμότερη των τελευταίων 10ετιών.

Η φράντζα βλάπτει την υγεία!


Προκαλεί πονοκεφάλους και προβλήματα όρασης

Η φράντζα βλάπτει σοβαρά... την όραση, αλλά και τον αυχένα. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν επιστήμονες στις ΗΠΑ, οι οποίοι εξέτασαν εφήβους που είχαν υιοθετήσει χτένισμα emo.

Η φράντζα που καλύπτει το μισό πρόσωπο και δηλώνει «μελαγχολία» μπορεί να βλάψει την όραση. Τα μαλλιά καλύπτουν το ένα μάτι, με αποτέλεσμα να κουράζεται περισσότερο το άλλο.

Όσο για τον αυχένα, αυτός επιβαρύνεται επειδή ο μακρυμάλλης κάτοχος της φράντζας γέρνει ασυναίσθητα το κεφάλι, για να... βλέπει καλύτερα.

Οι επιστήμονες έχουν διαπιστώσει ότι οι emo, αλλά και πολλές γυναίκες με... μοιραία φράντζα διαμαρτύρονται συχνά για πονοκεφάλους, δυσκαμψία στον αυχένα και προβλήματα όρασης.

Κάποιος πρέπει να τους μιλήσει για τα τσιμπιδάκια!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ακολουθήστε μας στο twitter

ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΝΕΤ

wibiya widget

φφφφφφφ

24ores.enimerosi@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sign by Danasoft - Get Your Sign

OI ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ

Thumbnail 1 Thumbnail 2 Thumbnail 3