ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ να εχετε μια ευχαριστη διαμονη φιλε/η επισκεπτη/τρια

ΠΡΟΣΟΧΗ!Η μουσικη εδω ΑΠΛΑ ειναι για σκοπους προβολης και ενημερωσης ΜΟΝΟ! Αν σας αρεσει καποιο album,αγοραστε το! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!
SupporCAUTION! The music here is for promotional purposes ONLY! If you like ANY album, buy it! Support THE ARTISTS!

West-News ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .

West-News  ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .
ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ-Καντε κλικ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.,Ειναι φιλοι μας ΟΛΑ ΤΑ νεα cd και ενημερωση μαζι.-ΟΛΆ ΔΩΡΕΑΝ-ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ. Δωρεάν ringtones Εφαρμογές για το κινητά τηλέφωνα, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ FREE download-ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ .


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ




Change Text Size Small Medium Large

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

ΟΤΕ: Στην Ολομέλεια της ΕΕΤΤ τα πακέτα για το υπερταχύτατο internet



<b>ΟΤΕ:</b> Στην Ολομέλεια της ΕΕΤΤ τα πακέτα για το υπερταχύτατο internet
ΟΤΕ: Στην Ολομέλεια της ΕΕΤΤ τα πακέτα για το υπερταχύτατο internet
Μια πιθανή έγκριση των πακέτων αναμένεται να δημιουργήσει νέο «μέτωπο» μεταξύ ΟΤΕ και εναλλακτικών οι όποιοι έχουν ήδη εκφράσει έντονη δυσαρέσκεια για την έγκριση από την ΕΕΤΤ των «πακέτων» υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας του ΟΤΕ και internet, σε τιμές μειωμένες έως και 25%.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται από την αγορά αλλά και από τον ΟΤΕ η συνεδρίαση αύριο Πέμπτη της Έκτακτης Ολομέλειας της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών – Ταχυδρομείων οπού κατά πάσα πιθανότητα θα τεθούν προς έγκριση τα πακέτα λιανικής του ΟΤΕ για το VDSL (υψηλές ταχύτητες internet μέχρι και 50 Mbps).

Συμφωνά με πληροφορίες η Επιτροπή θα συζητήσει τα τιμολόγια του ΟΤΕ για το υπερταχύτατο internet καθώς τον Ιούνιο λήγει ο «περιορισμός» της Επιτροπής προς τον Οργανισμό για την παροχή στη λιανική των υπηρεσιών VDSL.
Υπενθυμίζεται ότι ο ΟΤΕ έχει ανακοινώσει την ανάπτυξη του VDSL από τον Οκτώβριο του 2010 χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να μπορεί να παρέχει σχετικές υπηρεσίες μια και η Επιτροπή αποφάσισε ότι πρόκειται για ρυθμιζόμενη αγορά και έτσι έθεσε χρονικούς περιορισμούς στον ΟΤΕ. Μάλιστα το Μάιο του 2011 πήρε προσωρινά μέτρα κατά του Οργανισμού.
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ Μ. Τσαμαζ είχε δηλώσει χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης την προηγούμενη Πέμπτη: «Εμείς ελπίζουμε ότι μέχρι μέσα Μαΐου θα έχει δώσει την έγκριση για να ετοιμάσουμε την επικοινωνιακή και εμπορική πολιτική μας ώστε τον Ιούνιο να προσφέρουμε υπηρεσίες VDSL».
Πάντως μια πιθανή έγκριση των πακέτων αναμένεται να δημιουργήσει νέο «μέτωπο» μεταξύ ΟΤΕ και εναλλακτικών οι όποιοι έχουν ήδη εκφράσει έντονη δυσαρέσκεια για την έγκριση από την ΕΕΤΤ των «πακέτων» υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας του ΟΤΕ και internet, σε τιμές μειωμένες έως και 25%.
Η καθυστέρηση
Η καθυστέρηση στην ανάπτυξη του VDSL στην χώρα μας απομακρύνει το στόχο της Ψηφιακής Ατζέντας για υπερδιπλασιασμό της ταχύτητας πρόσβασης στο ιντερνέτ έως το 2020.
Η μόνη εταιρεία που προσφέρει υπηρεσίες VDSL είναι η Κυπριακή Cyta η οποία έχει αναπτύξει δικό της δίκτυο. Στα τέλη του περασμένου χρόνου η Cyta Ελλάδος πέταξε το γάντι στον ανταγωνισμό, προσφέροντας, πρώτη στην ελληνική αγορά, ταχύτητες ίντερνετ 50Mbps και μάλιστα πολύ πριν από την αναμενόμενη μαζική διάθεση στην αγορά της τεχνολογίας νέας γενιάς VDSL (οπτική ίνα μέχρι το καφάο).
Αποτέλεσμα είναι η πρόσβαση της χώρας μας σε ταχύτητες μέχρι 50 Mbps να είναι σχεδόν μηδενική και να απομακρύνεται επικίνδυνα από τον στόχο της ΕΕ σύμφωνα με τον οποίο μέχρι το 2020 όλοι οι Ευρωπαίοι θα πρέπει να έχουν πρόσβαση σε πολύ υψηλότερες ταχύτητες στο διαδίκτυο, άνω των 30 Mbps και το 50% και άνω των ευρωπαϊκών νοικοκυριών να έχουν συνδέσεις στο διαδίκτυο με ταχύτητα άνω των 100 Mbps.
Σημειώνεται ότι η Ελλάδα κατατάσσεται στην 25η θέση σε ότι αφορά την ταχύτητα του Ιντερνετ στην Ευρωπαϊκή Ένωση των 27, σύμφωνα με τα στοιχεία (που αφορούν τον Ιούνιο του 2011) της εταιρίας Ookla που ασχολείται μέσω του προγράμματος Speedtest.net, με τις ταχύτητες των δικτύων σε όλο τον κόσμο..
To 47% των ελληνικών νοικοκυριών έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο με το ποσοστό διείσδυσης των γρήγορων, ευρυζωνικών συνδέσεων να είναι στο 42%. Πίσω από την Ελλάδα στην γενική κατάταξη είναι μόνο η Βουλγαρία και η Ρουμανία οι οποίες βρίσκονται αρκετά μακριά από τους μέσους όρους της Ε.Ε. που είναι στο 62% και στο 55% αντίστοιχα.
ΟΤΕ
Ο ΟΤΕ έχει ήδη ανακοινώσει ανταγωνιστικότατες τιμές λιανικής που ξεκινούν από 19,90 ευρω για την παροχή στους καταναλωτές ταχύτατου ιντερνέτ μέχρι και 50 Mbps μέσω VDSL από τον ερχόμενο Ιούνιο.
Σύμφωνα με την πρόταση του ΟΤΕ προς την ΕΕΤΤ οι τιμές λιανικής, που αφορούν τόσο VDSL από Αστικά Κέντρα, όσο και από Υπαίθριους Κατανεμητές διαμορφώνονται ως εξής:
- Για Ταχύτητα Πρόσβασης έως 30 Mbps με τιμή 19,90 ευρώ το μήνα.
- Για Ταχύτητα Πρόσβασης έως 50 Mbps με τιμή 29,90 ευρώ το μήνα.
Αναλυτικά οι περιοχές που είναι διαθέσιμες οι νέες ταχύτητες έως 50 Mbps, τόσο από το Αστικό Κέντρο του ΟΤΕ στην περιοχή, όσο και από τους Υπαίθριους Κατανεμητές ειναι:
• Σε 165 περιοχές σε όλη την Ελλάδα θα έχει εγκατασταθεί μέχρι τον Μάιο, τεχνολογία VDSL από το Αστικό Κέντρο
• Περιοχές που έχουν ήδη εγκατεστημένη τεχνολογία VDSL σε Υπαίθριους Κατανεμητές (KV): Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Σέρρες, Καλκάνη Σερρών, Ξάνθη, Αμπελόκηποι (Ζωγράφου), Βούλα, Καλαμάκι
• Περιοχές με πρόβλεψη για εγκατάσταση το Α' 6μηνο του 2012 τεχνολογίας VDSL σε Υπαίθριους Κατανεμητές (KV): Βουλιαγμένη, Τερψιθέα, Γλυφάδα, ΒΙ.ΠΕ. Ασπροπύργου, Σέρρες (Νέο Σούλι)
Μελέτη
Ιδιαίτερα θετικά οφέλη για την οικονομία επιφέρει ο διπλασιασμός στην ταχύτητα της ευρυζωνικής σύνδεσης σύμφωνα με μελέτη της Ericsson, της Arthur D. Little και του Παν/μίου Τεχνολογίας Chalmers σχετικά με την επίδραση της ταχύτητας ευρυζωνικών συνδέσεων για το ΑΕΠ
Όπως επισημαίνεται στη μελέτη ο διπλασιασμός στην ταχύτητα της ευρυζωνικής σύνδεσης για την οικονομία, αυξάνει το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν κατά 0,3% ενώ συμβάλλει σημαντικά στην οικονομική ανάπτυξη.
Ειδικότερα η έρευνα, που διενεργήθηκε σε 33 χώρες του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), ποσοτικοποιεί το μεμονωμένο αντίκτυπο της ταχύτητας των ευρυζωνικών συνδέσεων, καταδεικνύοντας ότι ο διπλασιασμός της ταχύτητας ευρυζωνικότητας για την οικονομία οδηγεί στην αύξηση του ΑΕΠ κατά 0,3%.
Η αύξηση του ΑΕΠ κατά 0,3% στις περιοχές του ΟΟΣΑ είναι ισοδύναμη με 126 δις δολάρια. Αυτό το μέγεθος, αντιστοιχεί σε περισσότερο από το ένα έβδομο του μέσου ετήσιου ρυθμού αύξησης του ΟΟΣΑ κατά την τελευταία δεκαετία.
Η μελέτη δείχνει, επίσης, ότι ο επιπλέον διπλασιασμός της ταχύτητας μπορεί να αποφέρει αύξηση άνω του 0,3% (π.χ. ο τετραπλασιασμός της ταχύτητας ισούται με αύξηση 0,6% του ΑΕΠ).
Τόσο η διαθεσιμότητα της ευρυζωνικότητας και η ταχύτητα, αποτελούν ισχυρές κινητήριες δυνάμεις σε μια οικονομία. Πέρυσι, η Ericsson και η Arthur D. Little κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι, για κάθε αύξηση κατά 10 ποσοστιαίες μονάδες στη διείσδυση της ευρυζωνικότητας, το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν αυξάνεται κατά 1%.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ακολουθήστε μας στο twitter

ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΝΕΤ

wibiya widget

φφφφφφφ

24ores.enimerosi@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sign by Danasoft - Get Your Sign

OI ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ

Thumbnail 1 Thumbnail 2 Thumbnail 3