ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ να εχετε μια ευχαριστη διαμονη φιλε/η επισκεπτη/τρια

ΠΡΟΣΟΧΗ!Η μουσικη εδω ΑΠΛΑ ειναι για σκοπους προβολης και ενημερωσης ΜΟΝΟ! Αν σας αρεσει καποιο album,αγοραστε το! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!
SupporCAUTION! The music here is for promotional purposes ONLY! If you like ANY album, buy it! Support THE ARTISTS!

West-News ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .

West-News  ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .
ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ-Καντε κλικ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.,Ειναι φιλοι μας ΟΛΑ ΤΑ νεα cd και ενημερωση μαζι.-ΟΛΆ ΔΩΡΕΑΝ-ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ. Δωρεάν ringtones Εφαρμογές για το κινητά τηλέφωνα, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ FREE download-ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ .


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ




Change Text Size Small Medium Large

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Δωρεάν καρδιολογικοί έλεγχοι σε 250 παιδιά ορεινών χωριών της Θράκης

Θα πραγματοποιηθούν στο σχολείο του Κέχρου και στο σχολείο της Οργάνης.

Δωρεάν καρδιολογικό έλεγχο θα πραγματοποιήσει στις 11 και 12 Μαΐου σε 250 παιδιά δύο ορεινών χωριών της Θράκης, του Κέχρου και της Οργάνης, κλιμάκιο γιατρών της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας (ΕΚΕ). Οι έλεγχοι αυτοί πραγματοποιούνται μετά από πρόταση του ομότιμου καθηγητή του ΑΠΘ, Γιώργου Παρχαρίδη, στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων της ΕΚΕ για την ενίσχυση των κοινωνικά αδύναμων ομάδων.

Όπως ανέφερε στο ΑΜΠΕ η διευθύντρια της ΕΚΕ, Γεωργία Γιαννουλίδου, κλιμάκιο αποτελούμενο από 8 καρδιολόγους, εξοπλισμένο με καρδιογράφο και υπερηχογράφο θα μεταβεί στα χωριά αυτά προκειμένου να ελέγξει όλα τα παιδιά προσχολικής ηλικίας και να χορηγήσει την ιατρική βεβαίωση που απαιτείται για την εγγραφή στο σχολείο. Οι έλεγχοι θα γίνουν στις 11 Μαΐου στο σχολείο του Κέχρου και την επόμενη ημέρα στο σχολείο της Οργάνης.


newsbeast.gr


http://www.trelostwnfm.com/t8828-topic#10492
 Δωρεάν εξετάσεις στο νοσοκομείο «ΜΗΤΕΡΑ» την Κυριακή

Από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα για γυναίκες όλων των ηλικιών.

Την Κυριακή 13 Μαΐου, το Νοσοκομείο «ΜΗΤΕΡΑ» προσφέρει σε όλες τις γυναίκες, από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, δωρεάν εξετάσεις που καλύπτουν τις ανάγκες όλων των ηλικιών. Την Κυριακή άλλωστε είναι η γιορτή της Μητέρας, οπότε ένας λόγος παραπάνω για όλες τις γυναίκες να ασχοληθούν με την υγεία τους...

Οι δωρεάν εξετάσεις αφορούν σε:

·Εξέταση Β΄ Χοριακής Γοναδοτροπίνης, για τις γυναίκες που θέλουν να μάθουν εάν θα γίνουν μητέρες. Σε περίπτωση εγκυμοσύνης, παρέχεται η δυνατότητα προνομιακού τιμοκαταλόγου για εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου.

·Προληπτικό Έλεγχο Αναιμίας για όλες τις μητέρες και για τα παιδιά τους, Παιδιατρικό Check up ή κλινική εξέταση στο Ιατρείο Ελέγχου Βάρους Παίδων/ Εφήβων του Παίδων ΜΗΤΕΡΑ.

·Προληπτικό Έλεγχο Οστεοπόρωσης για τις γυναίκες άνω των 50 ετών.

Οι παραπάνω παροχές ισχύουν κατόπιν ραντεβού, μέχρι τέλος του χρόνου.

Επίσης στις γυναίκες που θα επισκεφτούν το «ΜΗΤΕΡΑ» την Κυριακή 13 Μαΐου, θα δοθεί δωρεάν κάρτα μέλους με δυνατότητα επιλογής μιας από τις υπηρεσίες (λιπομέτρηση ή laser Αποτρίχωση ή αξιολόγηση προσώπου ή πίλινγκ προσώπου/οξέα φρούτα) στο νέο υπερσύγχρονο Τμήμα Αισθητικής Δερματολογίας-Αντιγήρανσης που λειτουργεί στο Νοσοκομείο.

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στον προαύλιο χώρο του ΜΗΤΕΡΑ, θα διανέμεται στις μητέρες το βιβλίο «Η καλύτερη μαμά του κόσμου», ενώ υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος με παιχνίδια και εκπλήξεις για τα παιδιά.

newsbeast.gr

http://www.trelostwnfm.com/t8827-topic#10491


Σόιμπλε: Βοήθεια στην Ελλάδα μόνο αν τηρηθεί το Μνημόνιο

 

Ο κ. Σόιμπλε τόνισε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα κάνουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν την Ελλάδα, υπό την προϋπόθεση ότι θα τηρηθεί το Μνημόνιο.

«Η ΕΕ, η ευρωζώνη και το ΔΝΤ είναι αποφασισμένες να κάνουν το παν για να βοηθήσουν την Ελλάδα. Αλλά μόνο ο ελληνικός λαός μπορεί να αποφασίσει εάν η Ελλάδα είναι έτοιμη να κάνει ό,τι απαιτείται» σημείωσε ο Γερμανός υπουργός.


Ο κ. Σόιμπλε υποστήριξε για ακόμα μία φορά ότι οι αιτίες της κρίσης βρίσκονται στην ίδια την Ελλάδα, απορρίπτοντας ότι ευθύνονται οι δομικές αδυναμίες της ευρωζώνης.


«Η Ελλάδα μπορεί να υπολογίζει στην αλληλεγγύη της Ευρώπης, αλλά εάν η Ελλάδα δε θέλει να βοηθήσει τον εαυτό της, δεν μπορεί να γίνει τίποτε», κατέληξε.

Τι πρέπει να προσέξουμε στα τατουάζ με χέννα


Αλλεργική αντίδραση μπορεί να προκαλέσει η μαύρη χέννα με υψηλή συγκέντρωση χρωστικών
Δεν είναι λίγοι αυτοί που τους καλοκαιρινούς μήνες συναντώντας υπαίθριους «τεχνίτες» τατουάζ, επιλέγουν να δοκιμάσουν κάποιο σχέδιο με χέννα. Ωστόσο, καλό είναι να γνωρίζουμε ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ της φυσικής χέννας και της μαύρης που μπορεί να γίνει επικίνδυνη.

Πώς όμως μπορούμε να ξεχωρίσουμε τη φυσική από τη μαύρη χέννα; Αρχικά, ας έχουμε κατά νου ότι το χρώμα της πάστας της φυσικής χέννας είναι κάτι μεταξύ καφέ και σκούρου πράσινου.

Αν παρατηρήσουμε ότι είναι ιδιαίτερα σκούρο το χρώμα, τότε μπορούμε να υποψιαστούμε για ύπαρξη χρωστικών στην πάστα. Οι υποψίες αυτές θα ενισχυθούν αν ο δημιουργός συστήσει να αφαιρέσουμε την πάστα μετά από μια ώρα. Και αυτό γιατί προκειμένου να σχηματιστεί το τατουάζ από φυσική χέννα πρέπει να μεσολαβήσει μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Η υψηλή συγκέντρωσης χρωστικών μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση η οποία εκδηλώνεται λίγες μέρες μετά την εφαρμογή της χέννας. Σε περίπτωση που τα συμπτώματα είναι σοβαρά, απαραίτητη είναι η εισαγωγή στο νοσοκομείο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ακολουθήστε μας στο twitter

ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΝΕΤ

wibiya widget

φφφφφφφ

24ores.enimerosi@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sign by Danasoft - Get Your Sign

OI ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ

Thumbnail 1 Thumbnail 2 Thumbnail 3