ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ να εχετε μια ευχαριστη διαμονη φιλε/η επισκεπτη/τρια

ΠΡΟΣΟΧΗ!Η μουσικη εδω ΑΠΛΑ ειναι για σκοπους προβολης και ενημερωσης ΜΟΝΟ! Αν σας αρεσει καποιο album,αγοραστε το! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!
SupporCAUTION! The music here is for promotional purposes ONLY! If you like ANY album, buy it! Support THE ARTISTS!

West-News ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .

West-News  ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .
ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ-Καντε κλικ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.,Ειναι φιλοι μας ΟΛΑ ΤΑ νεα cd και ενημερωση μαζι.-ΟΛΆ ΔΩΡΕΑΝ-ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ. Δωρεάν ringtones Εφαρμογές για το κινητά τηλέφωνα, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ FREE download-ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ .


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ




Change Text Size Small Medium Large

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Απειλές από νεοεκλεγέντα βουλευτή της Χρυσής Αυγής στον δήμαρχο Νεμέας

Απειλές από νεοεκλεγέντα βουλευτή της Χρυσής Αυγής στον δήμαρχο Νεμέας

 
Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/05/2012
Δεν πέρασαν τέσσερις ημέρες από την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή και οι βουλευτές της δίνουν δείγματα γραφής απειλώντας.
Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλει ο δήμαρχος Νεμέας Βαγγέλης Ανδριανάκος, αμέσως μετά την εκλογή του, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, ο βουλευτής Κορινθίας με τη Χρυσή Αυγή Ευστάθιος Μπούκουρας του τηλεφώνησε και τον απείλησε: "Από εδώ και περα θα είσαι υφιστάμενός μου" του είπε στην αρχή και, όταν ο δήμαρχος του απάντησε πως δεν είναι έτσι, ο νεοεκλεγείς βουλευτής του απάντησε πως, «από εδώ και πέρα θα γίνω η σκιά σου στη Νεμέα και θα σε κάνω να πετάγεσαι στον ύπνο σου».
Όπως διηγείται στην "Α", λίγες ώρες πριν από το τηλεφώνημα, του είχε στείλει το εξής μήνυμα με δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης: "Από αύριο θα τρέμουν τα πόδια του Ανδριανάκου!"
Ο δήμαρχος Νεμέας ενημέρωσε για τις απειλές τον εισαγγελέα και τον αστυνομικό διευθυντή Κορινθίας και επιφυλάσσεται για την κατάθεση μήνυσης.
"Ακόμα η Ελλάδα είναι δημοκρατική χώρα και έχει θεσμούς. Δεν μπορεί να αφεθεί σε σκοτεινούς κύκλους" δήλωσε μεταξύ άλλων στην "Α" ο δήμαρχος Νεμέας επισημαίνοντας πως γνωστοποίησε το περιστατικό για να γνωρίζουμε όλοι ποιοι είναι στην πραγματικότητα "τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες".
Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ με 23,8%
Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ με 23,8%
Η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων 

Ανοδικές τάσεις καταγράφει ο ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση της MARC για τον APLHA, η οποία διενεργήθηκε μετά τις εκλογές. Την ίδια ώρα, πάντως, η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων δηλώνει πως δεν επιθυμεί προσφυγή εκ νέου στις κάλπες, προκρίνοντας τη λύση της οικουμενικής κυβέρνησης. Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι ποσοστό της τάξης του 12,8% δηλώνει ότι αν γνώριζε το αποτέλεσμα των εκλογών θα είχε ψηφίσει διαφορετικά. Ειδικότερα, βάσει των ευρημάτων του γκάλοπ, ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται να προηγείται με ποσοστό της τάξης του 23,8%, ακολουθούμενος από τη Ν.Δ. που συγκεντρώνει 17,4%, το ΠΑΣΟΚ με 10,8%, τους Ανεξάρτητους Έλληνες με 8,7%, το ΚΚΕ με 6,8%, τη Χρυσή Αυγή με 4,9% και τη Δημοκρατική Αριστερά με 4,2%. Εκτός Βουλής φαίνεται ότι θα έμεναν ο ΛΑ.Ο.Σ. με 2%, οι Οικολόγοι με 1,5%, η Δημιουργία Ξανά με 1,5% και η Δημοκρατική Συμμαχία με 1,3%.

Χωρίς λεύκο-άκυρο
Χωρίς λευκό, άκυρο και αποχή ο ΣΥΡΙΖΑ θα λάμβανε 27,2%, η Ν.Δ. 20,3%, το ΠΑΣΟΚ 12,6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 10,2%, το ΚΚΕ 7%, η Χρυσή Αυγή 5,7% και η Δημοκρατική Αριστερά 4,9%.
Και με αυτά τα στοιχεία προκύπτει εικόνα ακυβερνησίας πάντως, καθώς σε ό,τι αφορά τις έδρες που θα λάμβαναν τα κόμματα η εικόνα διαμορφώνεται ως εξής: ΣΥΡΙΖΑ 128, Ν.Δ. 57, ΠΑΣΟΚ 36, Ανεξάρτητοι Έλληνες 29, ΚΚΕ 20, Χρυσή Αυγή 16 και Δημοκρατική Αριστερά 14.
Σε κάθε περίπτωση, το 62,7% των ερωτηθέντων δήλωσε πως επιθυμεί το σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας, έναντι του 32% που επιθυμεί νέες εκλογές. Από όσους προκρίνουν την κυβέρνηση συνεργασίας, το 30,4% προτιμά οικουμενική κυβέρνηση, το 28,1% συνεργασία των κομμάτων της Αριστεράς με ανοχή των υπολοίπων και το 24,7% κυβέρνηση Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Δημοκρατικής Αριστεράς.

Πρώτη Δημοσκόπηση: Άλμα ΣΥΡΙΖΑ 27,7% μετά τις εκλογές
Πρώτη Δημοσκόπηση: Άλμα ΣΥΡΙΖΑ 27,7% μετά τις εκλογές
Πρώτο κόμμα με 27,7% ο ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση της Marc για τον Alpha. Ποσοστό 20,3% η ΝΔ, 12,6% το ΠΑΣΟΚ, 10,2% οι Ανεξ. Έλληνες, 7% το ΚΚΕ, 5,7% η Χρυσή Αυγή, 4,9% η ΔΗΜΑΡ

Εντυπωσιακή άνοδος στα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με δημοσκόπηση της Marc που έγινε για λογαριασμό του Alpha. Δυο στους τρεις Έλληνες επιθυμούν κυβέρνηση συνεργασίας.
Το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα συγκέντρωσε ποσοστό 27,7% στην εκτίμηση ψήφου για τις επαναληπτικές εκλογές, ανεβάζοντας κατά πάνω από 10 ποσοστιαίες μονάδες την πρόσφατη εκλογική του επίδοση.

Σταθερή και ελαφρώς ανεβασμένη η Νέα Δημοκρατία, συγκέντρωσε ποσοστό 20,3%, ενώ χαμηλότερο το ποσοστό εμφάνησε ΠΑΣΟΚ (12,6%).
Διατηρούν τη δύναμή τους (10,2%) οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Πάνου Καμμένου, ενώ αποδυναμωμένο εμφανίζεται το ΚΚΕ με ποσοστό 7%, η Χρυσή Αυγή, η οποία συγκεντρώνει ποσοστό 5,7%, και η Δημοκρατική Αριστερά (4,9%).
Οι πολίτες σε ποσοστό 62,7% ζητούν κυβέρνηση συνεργασίας και μόλις το 32% τάσσεται υπέρ των επαναληπτικών εκλογών.Η πλειονότητα των ερωτηθέντων σε ποσοστό 85,9% δηλώνει πως θα ψήφιζε το ίδιο κόμμα. Ωστόσο το 53,2% δηλώνει πως δεν είναι ικανοποιημένο από το αποτέλεσμα των εκλογών.
Πρώτη Δημοσκόπηση: Άλμα ΣΥΡΙΖΑ 27,7% μετά τις εκλογές
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, η παράσταση νίκης που καταγράφει ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλεται στη μετακίνηση ψηφοφόρων από τα άλλα κόμματα, κυρίως από τον χώρο της Αριστεράς αλλά και σχηματισμών που βρέθηκαν εκτός Βουλής.
Οι ψηφοφόροι που μαγνητίζει ο ΣΥΡΙΖΑ έλκονται, σύμφωνα με εκτιμήσεις, από την αντιμνημονιακή ρητορική του κόμματος σε συνδυασμό με την προοπτική σχηματισμού κυβέρνησης της Αριστεράς, που παρουσίασε ο επικεφαλής Αλ. Τσίπρας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η έρευνα πραγματοποιήθηκε τις ημέρες που ο κ. Τσίπρας αξιοποιούσε τη διερευνητική εντολή που του δόθηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Το μεγαλύτερο τμήμα των νέων ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ προέρχεται από το ΚΚΕ (22%) και από μικρότερα κόμματα (19,3%) όπως οι Οικολόγοι Πράσινοι και ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που μειώνεται αισθητά το ποσοστό τους σε σχέση με τις τελευταίες εκλογές. Από τους Ανεξάρτητους Ελληνες προέρχεται το 11% των νέων ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ ενώ από το ΠΑΣΟΚ μόνο το 8%, όπως αντίστοιχα και από τη Χρυσή Αυγή (8%).
Η μεγαλύτερη μερίδα ψηφοφόρων που μετακινούνται στη ΝΔ προέρχεται κυρίως από τους Ανεξάρτητους Ελληνες (4,9%). Το ΠΑΣΟΚ «κερδίζει» κυρίως από τους ψηφοφόρους της Δημοκρατικής Αριστεράς (5,4%).
Από το αποτέλεσμα των τελευταίων εκλογών δεν έμεινε ικανοποιημένο το 53,2% των ερωτηθέντων σε αντίθεση με το 44,8% που ικανοποιήθηκαν πολύ ή αρκετά. Οπως είναι φυσικό, το 77,8% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζονται ικανοποιημένοι όπως και το 75% της ΔΗΜΑΡ. Στον αντίποδα βρίσκονται οι ψηφοφόροι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ όπου σε ποσοστά πάνω από 82% εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για το αποτέλεσμα, λόγω της κατάρρευσης των ποσοστών των 2 κομμάτων.
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ένα ποσοστό 57,8% εκφράζει απογοήτευση, ανησυχία ή και αδιαφορία για το αποτέλεσμα των εκλογών κυρίως από το γεγονός ότι δεν σχηματίζεται κυβέρνηση, αλλά και για το μέλλον της χώρας εντός ευρώ. Ανησυχία για το μέλλον της χώρας εκφράζουν πολίτες που προέρχονται κυρίως από τη ΝΔ (44%), από το ΠΑΣΟΚ (51,3%), τους Ανεξάρτητους Ελληνες (32,1%), από το ΚΚΕ (30%), τη Χρυσή Αυγή (28%) και τη ΔΗΜΑΡ (30,4%.
Τη συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας θέλουν περίπου 2 στους 3 ψηφοφόρους (62,7%), έναντι 32% που υποστηρίζουν τις επαναληπτικές εκλογές. Οικουμενική ζητεί το 30,4% των ερωτηθέντων, ενώ η πρόταση για κυβέρνηση Αριστεράς έχει την υποστήριξη του 28,1% των ερωτηθέντων. Τρίτη επιλογή έρχεται με 24,7% η συγκρότηση κυβέρνησης ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ. Τη συγκρότηση οικουμενικής υποστηρίζουν κυρίως οι ψηφοφόροι των Ανεξάρτητων Ελλήνων (33,8%) και της Χρυσής Αυγής (40%). Αντίστοιχα, τα υψηλότερα ποσοστά για τη συγκρότηση κυβέρνησης της Αριστεράς καταγράφονται στον ΣΥΡΙΖΑ (60,6%), στο ΚΚΕ (46%) και στη ΔΗΜΑΡ (32,1%). Την προοπτική συγκρότησης κυβέρνησης ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζουν οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ (49,6%) και της ΝΔ (38,1%).

Αναλυτικά ο πίνακας της εκτίμησης ψήφου στη δημοσκόπηση της Marc έχει ως εξής:
ΣΥΡΙΖΑ 27,7%
Νέα Δημοκρατία 20,3%
ΠΑΣΟΚ 12,6%
Ανεξ. Έλληνες 10,2%
ΚΚΕ 7%
Χρυσή Αυγή 5,7%
Δημ. Αριστερά 4,9%
ΛΑΟΣ 2,3%
Δημιουργία Ξανά 1,8%
Οικολ. Πράσινοι 1,7%
Δημ. Συμμαχία 1,5%
ΔΡΑΣΗ 1,3%
Λοιπά Κόμματα 3%
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ακολουθήστε μας στο twitter

ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΝΕΤ

wibiya widget

φφφφφφφ

24ores.enimerosi@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sign by Danasoft - Get Your Sign

OI ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ

Thumbnail 1 Thumbnail 2 Thumbnail 3