ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ να εχετε μια ευχαριστη διαμονη φιλε/η επισκεπτη/τρια

ΠΡΟΣΟΧΗ!Η μουσικη εδω ΑΠΛΑ ειναι για σκοπους προβολης και ενημερωσης ΜΟΝΟ! Αν σας αρεσει καποιο album,αγοραστε το! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!
SupporCAUTION! The music here is for promotional purposes ONLY! If you like ANY album, buy it! Support THE ARTISTS!

West-News ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .

West-News  ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .
ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ-Καντε κλικ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.,Ειναι φιλοι μας ΟΛΑ ΤΑ νεα cd και ενημερωση μαζι.-ΟΛΆ ΔΩΡΕΑΝ-ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ. Δωρεάν ringtones Εφαρμογές για το κινητά τηλέφωνα, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ FREE download-ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ .


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ




Change Text Size Small Medium Large

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Σοκολατοποιός με μεράκι και φαντασία Παγκόσμια μνημεία φτιαγμένα από... λευκή σοκολάτα!

περίεργα
Χογκ Κονγκ: Ο Mirco Della Vechia, ένας από τους γνωστότερους Ιταλούς σοκολατοποιούς, δημιούργησε μια σειρά από αντίγραφα διάσημων μνημείων σκαλισμένα σε λευκή σοκολάτα.
Με το ταλέντο του και σκληρή δουλειά ο Ιταλός, καλλιτέχνης πλέον, έφτιαξε αντίγραφα σοκολάτας από τον Παρθενώνα, το Κολοσσαίο, τον πύργο της Πίζα, το Αμπού Σιμπέλ και άλλα. Η συλλογή του εκτίθεται σε εμπορικό κέντρο του Χονγκ Κονγκ.

Ο Della Vechia κατέχει επίσης το ρεκόρ Guinness για το μεγαλύτερο γλυπτό σοκολάτας στον κόσμο, ένα αντιγραφο 1,5 μέτρων σε ύψος και 2,5 σε μήκος του καθεδρικού ναού του Μιλάνο, για το οποίο χρησιμοποίησε 5,37 τόνους σοκολάτα!

Η Vieille Bon Secours η ακριβότερη μπίρα στον κόσμο!

Λονδίνο: Ένα εστιατόριο στο Λονδίνο παρουσίασε πρόσφατα την ακριβότερη μπίρα στον κόσμο, που κοστίζει ούτε λίγο ούτε πολύ πάνω από 1.000 δολάρια το μπουκάλι. «Η Vieille Bon Secours είναι μια σπάνια και απολύτως εξειδικευμένη μπίρα για… εκλεκτικούς ουρανίσκους και μόνο», λέει ο Βέλγος Master Sommelier κ. Mark Stroobandt.
Από το 1995 παράγεται περιορισμένος αριθμός από τη βελγική εταιρεία Caulier, και μάλιστα σε δύο ποικιλίες: ξανθιά και σκούρα, οι οποίες έχουν σύνθετη και καλά ισορροπημένη γεύση, έτσι ώστε η αλκοόλη, που μετράται στο 8%, να είναι ευδιάκριτη σε κάθε γουλιά.
Επιπλέον, η μπίρα Vieille Bon Secours ξεχωρίζει για την έντονη φρουτώδη γεύση βερίκοκου σε συνδυασμό με καραμέλα, ενώ πικάντικοι «τόνοι» γλυκάνισου και γλυκόριζας ολοκληρώνουν την απόλαυση!
Οι λάτρεις της μπίρας μπορούν να την απολαύσουν σε συγκεκριμένα εστιατόρια ή να την παραγγείλουν on-line απευθείας από την εταιρεία. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να μπουν στη μεγάλη… λίστα αναμονής!

Γάτα την έβγαλε... καθαρή στο πλυντήριο ρούχων

Η Ταμπίθα στροβιλιζόταν μέσα στο πλυντήριο ανάμεσα σε σαπουνάδες επί μία ώρα και 45 λεπτά (φώτο αρχείου).
Η Ταμπίθα στροβιλιζόταν μέσα στο πλυντήριο ανάμεσα σε σαπουνάδες επί μία ώρα και 45 λεπτά (φώτο αρχείου).
Γιοχάνεσμπουργκ: Μια γάτα στη Νότιο Αφρική βγήκε από το πλυντήριο ρούχων ύστερα από κανονική πλύση σχεδόν δύο ωρών σώα και αβλαβής, όπως γράφει η εφημερίδα The Star.
Η 63χρονη Κάριν Μπένετ άκουγε νιαουρίσματα, αλλά έψαχνε μάταια την μαύρη γάτα της, Ταμπίθα, επί μια ώρα και 45 επτά μέχρι που την είδε να στροβιλίζεται μέσα στο πλυντήριο ανάμεσα σε σαπουνάδες..

Έκλεισε τον διακόπτη και με αγωνία άνοιξε την πόρτα του πλυντηρίου που είχε μπλοκάρει. Όταν κατάφερε να απεγκλωβίσει την Ταμπίθα, την μετέφερε στον κτηνίατρο, ο οποίος την φρόντισε για σοκ και υποθερμία.

Στους πνεύμονες της Ταμπίθα είχε συγκεντρωθεί υγρό από το νερό του πλυντηρίου, αλλά ύστερα από πέντε ώρες φροντίδας και στεγνώματος, επέστρεψε στο σπίτι υγιής, ανέφερε η εφημερίδα.

«Θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα. Θα πρέπει να κοιμόταν εκεί μέσα» είπε η Μπένετ και πρόσθεσε ότι ο κτηνίατρος της είπε ότι η Ταμπίθα έχασε δύο από τις ζωές της.

Η ίδια, πάντως, η Ταμπίθα φαίνεται ότι ξεπέρασε γρήγορα τη δοκιμασία αφού μπήκε και πάλι να κρυφτεί στα πιο απίθανα μέρη.

Η Μπένετ, μάλιστα, υποστηρίζει ότι αυτό που έσωσε τη ζωή της γάτας της είναι ότι για λόγους οικονομίας, τους τελευταίους μήνες είχε ξεκινήσει να πλένει στο πλυντήριο μόνο με... κρύο νερό.


Επιζών του ιαπωνικού τσουνάμι βρήκε τη μοτοσικλέτα του στον Καναδά

Η μοτοσικλέτα βρέθηκε 6.400 χιλιόμετρα από τη θέση όπου είχε σταθμεύσει.
Η μοτοσικλέτα βρέθηκε 6.400 χιλιόμετρα από τη θέση όπου είχε σταθμεύσει.
Ουάσινγκτον: Είναι πιθανότατα η πρώτη Harley-Davidson που διέσχισε μόνη της τον Ειρηνικό: Ένας οδηγός από την Ιαπωνία ενημερώθηκε ότι η μοτοσικλέτα που είχε χάσει στο τσουνάμι του 2011 βρέθηκε σε μια παραλία του Καναδά.
Στις 18 Απριλίου, αναφέρει το αμερικανικό δίκτυο CBS, ο Καναδός Πίτερ Μαρκ εντόπισε τη μοτοσικλέτα μισοθαμμένη στην ακτή ενός νησιού έξω από τη Βρετανική Κολομβία, περίπου 6.400 χιλιόμετρα από το σημείο όπου την είχε σταθμεύσει ο ιδιοκτήτης της.

«Είναι σίγουρα δική μου. Πρόκειται για θαύμα», σχολίασε ο Ικούο Γιοκογιάμα στο κανάλι Nippon TV όταν του έδειξαν φωτογραφίες του οχήματος.

Η μοτοσικλέτα φαίνεται ότι δεν βούλιαξε επειδή ο Γιοκογιάμα την είχε σταθμεύσει σε μια μικρή αποθήκη που παρασύρθηκε ολόκληρη και διαλύθηκε αργότερα στα κύματα.

Η Harley-Davidson βρέθηκε σκουριασμένη, ωστόσο η πινακίδα κυκλοφορίας παρέμενε ευανάγνωστη και οδήγησε τελικά στον ιδιοκτήτη.

Το κατάστημα που είχε πουλήσει τη μοτοσικλέτα στον Γιοκογιάμα υπόσχεται τώρα να προσπαθήσει να την επισκευάσει.

Ο Γικογιάμα ζει στην επαρχία Μιγιάγκι και έχασε το σπίτι του και τρία μέλη της οικογένειάς του στην τραγωδία του περυσινού Μαρτίου.

Η ανακάλυψη της μοτοσικλέτας έρχεται λίγες εβδομάδες μετά τον εντοπισμό μιας μπάλας ποδοσφαίρου που επιστράφηκε από τον Καναδά στον ιδιοκτήτη της στην Ιαπωνία.

Στις ΗΠΑ, η αμερικανική Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (NOAA) προβλέπει ότι το μεγαλύτερο μέρος των συντριμμιών από το τσουνάμι που κατέληξαν στον Ειρηνικό θα φτάσουν στις ακτές της Αλάσκα, του Καναδά, της Ουάσινγκτον και του Όρεγκον το 2013 και το 2014.

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ακολουθήστε μας στο twitter

ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΝΕΤ

wibiya widget

φφφφφφφ

24ores.enimerosi@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sign by Danasoft - Get Your Sign

OI ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ

Thumbnail 1 Thumbnail 2 Thumbnail 3