Το Σάββατο 12 Μαΐου

Οι Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας οργανώνουν το Σαββάτο 12 Μαΐου την 38η Μοτοπορεία τους στον νομό Αττικής.

Όπως αναφέρουν συμμετέχουν στην Ημέρα Παγκόσμιας Κινητοποίησης, την παγκόσμια διαμαρτυρία των πολιτών προς τις κυβερνήσεις και τους τραπεζίτες που λαμβάνει χώρα σε όλο τον κόσμο, στις πλατείες κάθε χώρας.

«Αγωνιζόμαστε για κοινωνική δικαιοσύνη, την αναδιανομή του πλούτου και τη δημόσια ηθική. Καταδικάζουμε τη φτώχεια, την ανισότητα, την καταστροφή του περιβάλλοντος και τη διαφθορά ως όργανα υποδούλωσης της κοινωνίας από τους ισχυρούς. Θέλουμε επιτέλους να αποφασίζουμε εμείς για το μέλλον μας!».

Το σημείο συνάντησης είναι το πάρκινγκ του Σ.Ε.Φ. (Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας) στις 18.00 και θα αναχωρήσουν στις 18.30.

Απαραίτητο για τους συμμετέχοντας είναι να έχουν μαζί τους άδεια, δίπλωμα, ασφάλεια, τέλη κυκλοφορίας και κράνη (στο κεφάλι όχι στον αγκώνα).

Ένας στους τέσσερις χρήστες facebook λέει ψέματα


Μπορεί να ακουστεί τρελό, όμως είναι αλήθεια, ότι ένας στους τέσσερις χρήστες του facebook δημοσιεύει ψεύτικα στοιχεία στο προφίλ του, μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσει τον παιδικό έρωτά του....


Έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε 2.000 χρήστες της ιστοσελίδας, με τίτλο "Το facebook και η Προστασία σας" εστίασε στον τρόπο που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το site, καθώς και τι συμβαίνει με τις πληροφορίες που δημοσιεύονται.

Το 25% των ερωτηθέντων δήλωσε, ότι δίνει ψευδή στοιχεία για να προστατεύσει την ιδιωτικότητά του.

"Οποιοσδήποτε μπορεί να είναι στο facebook κάποιος άλλος από αυτόν που είναι στην πραγματική ζωή του, όμως κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από τα λίγα πραγματικά στοιχεία, που το facebook δεν επιτρέπει στους χρήστες του να "πειράζουν", σημειώνει η έρευνα.

Βέβαια, η προστασία της ιδιωτικής ζωής δεν είναι ο μόνος λόγος, για τον οποίον κάποιος συνειδητά ψεύδεται στην ιστοσελίδα.

Το να "σπάνε πλάκα", να είναι γνωστοί στον περίγυρό τους με άλλο όνομα από το πραγματικό τους ή να κρύβουν πληροφορίες που θα μπορούσαν να τους βάλουν σε μπελάδες είναι μερικοί ακόμη από τους λόγους, που ωθούν μερίδα χρηστών στο διαδικτυακό ψέμα